redacom_logo
VEKA 82

VEKA 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul VEKA 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite.

VEKA 70

SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.

TROCAL 70

Solutia pentru orice fel de stil arhitectonic: Datorita geometriei optime a profilelor din cadrul sistemului InnoNova 70 AD classic si elegance, se obtine o senzatie accentuata de spatiu liber si o estetica a fatadelor, rezolvand astfel profesional nivelul celor mai exigente preferinte.

TROCAL 76 MD

Sistemul TROCAL 76 MD, cu adancimea constructiva de 76 mm, are 3 garnituri de etansare, fiind cel mai bun sistem de profil din clasa sa, cu un coeficient de transfer termic Uf=1.0 W/mpK.

TROCAL 76 AD

Sistemul TROCAL 76 , cu adancimea constructiva de 76 mm , este cel mai bun sistem de profil din clasa sa , avand un coeficient de transfer termic Uf=1.1 W/mpK .- Protecție antiefracție superioară obținută prin armăturile metalice cu formă specială . 

© 2017 REDACOM S.R.L. WebDesign by Redacom Serv